Sandals

Sandals

340 products

340 products
Leather Sandal - black
599,00 DKK 480,00 DKK
+1 colors
Leather Sandal - white
499,00 DKK 420,00 DKK
+1 colors
Leather Sandal - metallic
499,00 DKK
+0 colors
Leather Sandal - blue
599,00 DKK 400,00 DKK
+1 colors
Leather Heeled sandal - black
699,00 DKK
+0 colors
Leather Mule - white
499,00 DKK 400,00 DKK
+1 colors
Leather Sandal - brown
699,00 DKK
+1 colors
Leather Heeled sandal - rose
699,00 DKK 560,00 DKK
+1 colors
Leather Heeled sandal - black
699,00 DKK
+1 colors
Leather Mule - orange
399,00 DKK 290,00 DKK
+5 colors
Heeled sandal - rose
399,00 DKK
+3 colors
Leather Heeled sandal - black
599,00 DKK
+2 colors
Leather Heeled sandal - black
599,00 DKK 500,00 DKK
+1 colors
Leather Heeled sandal - yellow
599,00 DKK
+2 colors
Leather Sandal - metallic
399,00 DKK
+5 colors
Heeled sandal - black
499,00 DKK
+0 colors
Leather Mule - yellow
399,00 DKK
+5 colors
Mule - black
399,00 DKK 320,00 DKK
+2 colors
Mule - blue
399,00 DKK 320,00 DKK
+2 colors
Heeled sandal - beige
499,00 DKK 400,00 DKK
+3 colors
Heeled sandal - beige
399,00 DKK
+3 colors
Leather Sandal - white
599,00 DKK
+4 colors
22 of 340 products
Load more products

Tamaris Sandaler: jordbundne trend-stykker for kvinder

Sommeren nærmer sig, og du kan ikke vente til endelig at forvise dine lukkede sko, sneakers og vinterstøvler til skabet og igen give dine fødder mere luft at indånde? Så er det tid til moderigtige sandaler, med hvilke du legende let kan iscenesætte dine sommer-outfits på en stilfuld eller elegant måde. Uanset om du leder efter en Sandal med tå-adskiller, en model med udførlige blomsterapplikationer eller ædle lukkede rhinsten, eller om du ønsker en kilesandal til din lange sommernederdel: I vores online shop venter et stort udvalg på dig. Hos Tamaris finder du sandaler i mange designs, pasformer og dermed en eller anden favorit, som du helt sikkert ikke kan modstå. Du kan nu finde de smukkeste romerske sandaler, kile- sandaler og pantoletter og andre sommerlige damesko hos os!

Sandaler fra Tamaris: væsentlige om sommeren

Lad dine pumpshøje hæle og stiletter med god samvittighed blive på skohylden og kombiner din sommerkjole en matchende farvet sandal. Må det være lidt romantisk? Eller skal dine sko have et elegant touch? Stilfulde blomsterelementer eller sten der harmonerer med farven, der er blevet kunstfærdigt påsat og sat på remmen af dine nye sandaler, sørger for det perfekte look. Vores damesandaler er det rigtige valg, også når det må være noget, der er enklere. På grund af det store udvalg af farver og mange forskellige designs er det legende let at finde en model, der passer til ethvert outfit. Vores sandaler imponerer med deres komfort, der kan genkendes på den flade sål. Materialer af høj kvalitet og det gennemtænkte design af sandalerne giver en behagelig gang og et sikkert greb - selv på lange ture. Fra fine kilehæle til tå-delere, der sørger for det perfekte look på strandpromenaden eller på en spadseretur gennem den gamle bydel, alt findes i vores udvalg. Gennemse Tamaris Online Shop og lad dig straks inspirere!

Sandaler fra Tamaris: Perfekt til hverdagsbrug

ved den komfortable pasform og den høje bærekomfort egner sandaler sig naturligvis særligt godt i hverdagen, hvor det godt kan gå stressende for sig, også for fødderne. Kombiner ikke snærende, fint udformede sandaler med tynde stropper med løst faldende linnedbukser eller med tætsiddende jeans. Selv til et Business-Look kan sandaler på vidunderligste vis kombineres. Du bør dog sørge for, at dine bukser ikke er for brede. For så kan flade sandaler virke lidt klodsede. Hvis du ruller buksebenene på chinos eller boyfriend-jeans lidt op, sætter du dine nye yndlingssko fint i scene. Eller brug i dette tilfælde kilesandaler eller sandaler med hæl fra vores store udvalg. Særligt til knælange eller korte nederdele og en løst faldende silkebluse passer sandaler med en lille, fin hæl helt fantastisk. Således kommer dine ben til deres ret, og hvis du vælger en peep-toe variant, tiltrækker dine velplejede fødder sig opmærksomhed. Ønsker du, efter en hård arbejdsdag, at spise sammen med venner eller drikke en cocktail? Så tøv ikke og nyd aftenen i sommerlige sandaler fra Tamaris, som også passer fint sammen med et uformelt outfit. Har du lyst til korte bermudashorts, en lang romantisk nederdel med et afslappet blomstermønster eller et par overalls, der leger let omkring din figur? Så er du med romerske sandaler helt rigtig. Grib fat i det sommerlige look, smiger dine velplejede fødder og du overlever også garanterer en lang aften på flad sål.

Et stilfuldt udseende i sandaler

ikke kun i hverdagen er sandaler et must-have. Du kan også bruge sandaler til den smarte midi-kjole til den næste aftenfest. For at fremhæve et stilfuldt indtryk, så vælg en model, der skiller sig ud fra, hvad der er smart i hverdagen. Varianter i lak-look virker for eksempel yderst elegant. Ædelsten i sølvfarvede- eller guldindlæg pepper dit look i den sorte midi-kjole op og gør høje hæle unødvendige. Ved lange, elegante aftenkjoler, passer en sko med hæl dog bedst til det samlede outfit. Men hvis du ikke ønsker at gå på høje hæle eller stiletter hele aftenen, så vælg en sandal med lav hæl og et højt kvalitetsdesign, som ikke lader pumps eller andre sko med hæl noget efter. Hos Tamaris finder du damesandaler i stort udvalg. Forskellige modeller, farver, størrelser og pasformer venter på dig. Så tøv ikke, men bestil dine nye favoritsandaler i vores online-butik i dag!