Sandals

Sandals

321 products

321 products
Leather Sandal - rose
59,95 €
+1 colors
Leather Sandal - metallic
59,95 € 47,95 €
+1 colors
Leather Sandal - white
69,95 € 57,95 €
+2 colors
Leather Sandal - red
69,95 € 57,95 €
+2 colors
Leather Sandal - yellow
69,95 € 57,95 €
+3 colors
Heeled sandal - blue
49,95 € 39,95 €
+3 colors
Heeled sandal - blue
59,95 € 45,95 €
+1 colors
Mule - black
49,95 € 35,95 €
+2 colors
Leather Sandal - black
59,95 € 49,95 €
+1 colors
Heeled sandal - metallic
59,95 € 42,95 €
+2 colors
Leather Sandal - brown
59,95 € 49,95 €
+1 colors
Leather Sandal - blue
69,95 € 46,95 €
+1 colors
Leather Mule - black
49,95 € 35,95 €
+1 colors
Leather Heeled sandal - white
69,95 € 57,95 €
+2 colors
Leather Heeled sandal - green
69,95 € 57,95 €
+0 colors
Leather Mule - orange
49,95 € 29,95 €
+5 colors
Leather Sandal - white
69,95 € 57,95 €
+1 colors
Leather Sandal - red
59,95 €
+3 colors
Leather Mule - red
49,95 € 39,95 €
+1 colors
Leather Sandal - beige
69,95 € 45,95 €
+1 colors
Heeled sandal - red
49,95 € 39,95 €
+3 colors
Heeled sandal - beige
49,95 € 39,95 €
+3 colors
22 of 321 products
Load more products

Tamariksen sandaalit: maanläheisiä, trendikkäitä malleja naisille

Etkö kesän lähestyessä malta laittaa suljettuja matalapohjaisia kenkiäsi, lenkkareitasi ja talvisaappaitasi takaisin kaappiin antaaksesi jaloillesi mahdollisuuden hengittää? Alkaa olla aika hankkia muodikkaita sandaaleja täydentääksesi kesäasusi leikkisillä, tyylikkäillä tai eleganteilla elementeillä. Haluatpa sandaaliesi olevan varvassandaalit, täynnä taidokkaita kukka-applikaatioita, tai strassein ja kiilakoroin koristellut ja pitkään kesähameeseesi sopivat: nettikaupassamme on tarjolla valtava valikoima. Tamarikselta löydät vastustamattomia sandaaleja monenlaisissa tyyleissä ja ko’oissa, myös upeasti koristeltuina. Löydä kauneimmat gladiaattorisandaalimme, kiilakorkomme, nauhattomat tennarimme ja muut kesäiset naistenkengät.

Tamariksen sandaalit: välttämätön kesähankinta!

Laita avokkaasi, korkokenkäsi ja piikkikorkosi takaisin kenkätelineeseen ja yhdistä kesämekkosi sen väriin sopiviin sandaaleihin. Pidätkö romanttisesta tyylistä? Vai ovatko elegantimmat kengät mieleesi? Uusien sandaaliesi hihnoihin tarkasti kiinnitetyt tyylikkäät kukka-applikaatiot tai pienet koristekivet yhteensopivissa väreissä pitävät huolen, että näytät täydelliseltä. Naisten sandaalimme ovat täydellinen valinta myös yksinkertaisemmasta tyylistä pitäville. Kiitos laajan väri- ja tyylivalikoimamme, on todella helppoa löytää sopiva malli jokaiseen asuun. Sandaalimme tekevät vaikutuksen matalien pohjien mahdollistamalla mukavuudellaan. Ensiluokkaiset materiaalit ja tarkka suunnittelu luovat nautinnollisen kävelykokemuksen ja hyvän tuen jalalle – jopa pitkillä kävelymatkoilla. Valikoimassamme on tarjolla kaikkea aina sievistä kiilakoroista varvassandaaleihin, jotka luovat täydellisen tyylin niin rannalle kuin kaupunkiin. Selaile Tamariksen nettikauppaa ja inspiroidu!

Tamariksen sandaalit: täydelliset jokapäiväiseen elämään!

Hyvän istuvuutensa ja käyttömukavuutensa vuoksi sandaalit ovat täydellinen valinta jokapäiväiseen, stressaavaan elämään. Voit pukea vähäeleiset, ohutremmiset sandaalit löysästi istuvien pellavahousujen tai pillifarkkujen kanssa. Sandaalit voi yhdistää myös tyylikkääseen työasuun. Älä kuitenkaan pue niitä kovin leveiden housujen kanssa, sillä tällöin tasapohjaiset sandaalit voivat näyttää hieman kömpelöiltä. Jos käärit chinojen tai boyfriend-farkkujen lahkeet, korostat uusia kenkiäsi täydellisesti. Voit valita valikoimastamme myös korolliset tai kiilakorolliset sandaalit. Polvipituiset tai lyhyet hameet näyttävät upeilta silkkipaidan ja pienikorollisten sandaalien kanssa. Sääresi korostuvat kauniisti ja jos valitset sandaalit, joissa on avonaiset kärjet, jalkasi vetävät kaiken huomion puoleensa. Haluatko lähteä juhlimaan ystäviesi kanssa pitkän työpäivän jälkeen? Älä epäröi, vaan nauti illasta Tamariksen kesäsandaaleissa, jotka sopivat täydellisesti myös arkiasuihin. Haluatko pukeutua bermuda-shortseihin, pitkään ja romanttiseen kukkakuvioiseen hameeseen tai kauniisti laskeutuvaan haalaripukuun? Kesäiset ja mukavat gladiaattorisandaalit ovat täydellinen pari. Selviät varmasti pitkästä yöstä matalissa pohjissa.

Tyylikäs esitys sandaaleissa

Sandaalit eivät ole olennaiset vain arjessa. Voit pukea ne myös hienostuneen midimekon kanssa seuraavaa tapahtumaa varten. Jotta sandaalisi sopivat tyylikkääseen vaikutelmaan, valitse malli, joka luo kontrastin arkityyliisi. Esimerkiksi kiiltonahkasandaalit ovat erittäin elegantti valinta. Jalokivet asetettuna kultaan tai hopeaan nostavat asusi tasoa ja tekevät korkokengistä tarpeettomat. Pitkät iltapuvut yleensä kuitenkin näyttävät paremmilta korkojen kera. Jos et halua viettää koko iltaa korkokengissä tai piikkikoroissa, kannattaa valita pienikorolliset ja tyylikkäät sandaalit, jotka eivät missään tapauksessa ole muita korkoja huonompi valinta. Tamaris tarjoaa sinulle valtavan valikoiman naisten sandaaleja. Monenlaiset mallit, värit, koot ja istuvuudet odottavat sinua. Älä epäröi, vaan tilaa nettikaupastamme uudet suosikkisandaalisi nyt!