Booties

652 items
Filters
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close

For optimal search results in addition you will need to filter your search by specifying your size.

Measure your calf at its widest part, if appropriate with your stockings or trousers on (depending on what you wear).

Note Accept Close
Accept Close
652 items
24 of 652 products
Load more products

Tamaris-rövid szárú csizmák - a cipő, amely nem hiányozhat ruhatárából

Ha egy cipő formatervezése az elmúlt években nagy feltűnést keltett, akkor az a bokacsizma volt, amely ragyogó visszatérését ünnepelhette. Kollekciónkban minden népszerű rövid szárú csizmafajtát megtalál, a sportosan rusztikustól a kifinomultan elegánsig. Ezek a női cipők annál fontosabb szereppel bírnak, mint azok a csizmák , amelyeket rövid ideig hordunk. Ezek a csizmák a cipődivat nélkülözhetetlen részei és minden szezonban új külsővel örvendeztetnek meg bennünket. Ha rossz az idő, és a nap hiánya rányomja bélyegét a hangulatunkra, itt az ideje, hogy lecseréljük nyári balerina cipőinket egy divatos téli bokacsizmára vagy bakancsra . Ezek a darabok jelölik az őszi és a téli divat utolsó simításait, emellett pedig nagyon látványosak. Bokacsizma-kollekciónkkal minden nő azt érzi, hogy valami jót tesz a lábaival és a ruhatárával. Találja meg Ön is azokat a fűzős csizmákat , biker bokacsizmákat vagy éksarkú bokacsizmákat, amelyek még hiányoznak gyűjteményéből és fejezze ki személyiségét cipőkollekcióján keresztül.

Divatos csizmák az elegáns megjelenésért

A rövid szárú csizmák olyan sokféleképpen hordható cipők , amelyek az elegáns őszi és téli megjelenésért divatos ruházattal kombinálhatóak. A Tamaris minden ízlésnek megfelelő modelleket kínál: a klasszikus fekete és barna bokacsizmák mellett, az éksarkú bokacsizmákat, a téli bakancsokat és western stílusú csizmákat is megtalálja az éppen aktuális divatszínekben. Ha kedveli a legnépszerűbb modellek androgén megjelenését, biztoska vagyunk benne, hogy inkább a klasszikus, de különösen elegáns darabokat részesíti előnyben. Mivel a legfinomabb bőrből készült, megjelenése az elegáns férficipőkéhez hasonló. Nadrágkosztümmel feltűnően divatos megjelenést kölcsönöz, hogy Ön a legjobb oldalát mutathassa. Az utóbbi években a kötöttáruk ismét visszatértek a divatba. A kollekciónkban megtalálható rusztikus bokacsizmákat lábszármelegítővel és bordázott harisnyával is kiegészítheti. Mivel ezek a rövid szárú csizmák anyaggal vannak díszítve, a lezser skandináv vidéki divatot elevenítik fel. Találja meg bokacsizmáink sokasága között kedvencét és tündököljön a borús napokon is ragyogó megjelenésével, amely minden helyzetben tökéletes külsőt kölcsönöz Önnek.

Kiváló tervezésű minőségi bokacsizmák

Az egyedülállóan vonzó tervezés mellett a Tamaris rövid szárú csizmái kiváló minőséggel is rendelkeznek. Rövid szárú csizmáink kiváló minőségű bőr és műbőr anyaga gondoskodik lábainak védelméről a zord időjárási körülmények között, esőben és hidegben egyaránt. Fűzős és éktalpú csizmáinkat, valamint fűzős bakancsainkat a cipő oldalán megtalálható cipzárnak köszönhetően könnyedén fel- és leveheti. Az ergonomikusan kialakított talpbetét gondoskodik lábának biztos tartásáról és csökkenti a kificamodás veszélyét. A Tamaris rövid szárú csizmái nem csak divatos kiegészítők, de praktikusak is. Ezáltal pedig rövid szárú csizmáink megfelelnek a divat és a minőség legmagasabb elvárásainak is. Próbálja ki női cipőinket, nem fog csalódni!