Chelsea boots

134 items
Filters
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
134 items
24 of 134 products
Load more products

Tamaris chelsea – valódi cipőklasszis

A chelsea – chelsea csizma vagy egyszerűen chelsea – a csizma különleges formájú bokacsizmája. A chelsea speciális karakterét eredmények a boka fölötti szabás és a csizma mindkét oldalán található gumírozott betétek adják. A gumírozott betéteknek köszönhetően a bokacsizma fel- és lehúzása rendkívül egyszerű, és a cipő formája és tartása is tökéletessé válik. A chelsea csizma igazi klasszikus cipő, amelyet már a 19. századi Angliában is ismertek, abban az időben azonban csak férfiak hordták. A chelsea bokacsizmákat egyszerűségük és praktikusságuk teszi megnyerővé, amellyel ez a cipőmodell nagyon jól illik mind a divatos, mind a klasszikus ruhatárhoz.

A Tamaris chelsea bokacsizmái

A Tamaris a chelsea bokacsizmák nagy választékát kínálja. Sima és velúrbőrben, számtalan színváltozatban kapható a klasszikus barnától és feketétől a divatos árnyalatokig, mint amilyen a szürke vagy a kék. A szabásuk is különböző, attól függően, hogy csak a boka fölé érnek, vagy lényegesen hosszabb száruk van. A talp kidolgozása a vékony klasszikustól a sportosan robusztusig változó, és a modellek felső része is változó a dombornyomott bőrdíszektől kezdve az egyszerű, díszek nélküli modellekig.

A chelsea kombinálhatósága

A chelsea nagyon egyértelmű cipő, ezért kiválóak illik az egyszerű szövetnadrágokhoz és a farmerhez is. Akár sportos, akár klasszikus öltözködést választ, amelyben a nadrág játssza a főszerepet, a chelsea bokacsizma tökéletes választás. Az irodában és szabadidős tevékenységre is a chelsea a megfelelőcipő . Különösen örvendetes, hogy a chelsea olyan női cipő, amely annak ellenére nagyon kényelmes és egész nap hordható, hogy hivatalos alkalmakra is megfelel. A sok változatnak és a nagy színskálának köszönhetően a chelsea bokacsizma különböző színű ruhákhoz, valamint a sportos és az alkalmi megjelenéshez is passzol.

A chelsea nyáron és télen egyaránt jól viselhető

Mivel a chelsea számos különböző változatban kapható, ezt a cipőfajtát egész évben hordhatja. A cipőket melegen bélelt csizmaként vagy vékonyabb változatban is megtalálja, ha melegebb időben hordaná. A chelsea bokacsizmák vastag talpa felveszi a harcot a hideg téllel, mivel tökéletes szigetelésük ideális lábbelivé teszi ezt a cipőt még fagypont alatti alacsony hőmérséklet esetén is.