Booties

659 items
Filters
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close

For optimal search results in addition you will need to filter your search by specifying your size.

Measure your calf at its widest part, if appropriate with your stockings or trousers on (depending on what you wear).

Note Accept Close
Accept Close
659 items
24 of 659 products
Load more products

Ženska zimska obuća iz Tamarisa

Po ledenoj hladnoći žene ne izvlače samo zimski kaput, šal i rukavice iz ormara, nego i svoju zimsku obuću. Gležnjače na vezivanje i zimske čizme – po mogućnosti s toplom podstavom – trebaju biti vaš prvi izbor kod kiše, snijega, blata i niskih temperatura. Pri tome se ne morate odreći ženstvene ženske obuće! Asortiman obuće za zimu u našoj online trgovini dokazuje da i čizme i zimske čizme mogu izgledati šarmantno i stilski dopuniti vašu garderobu. Bilo da preferirate izdržljive čizme za snijeg s krznom, graciozne čizmice na vezivanje s blok-potpeticom ili klasične, ravne visoke čizme, u našem asortimanu možete naći zimsku obuću u brojnim trendy izvedbama. Naručite svoje omiljene modele cipela već danas i razveselite sebe kreativnim modnim eksperimentima. Djelatnici Tamarisa zaduženi za žensku obuću će učiniti sve!

Praktična i lijepa zimska obuća za žene

Ženska obuća bi, naravno, u svako godišnje doba trebala pružati vizualno privlačan dizajn. Držeći se upravo toga ćete u Tamaris online trgovini, pored jedinstvenih salonki i sandaleta, naći i zimsku obuću za žene s posebnim naglaskom na dizajn. Naše čizme i gležnjače ističu se s ljubavlju izrađenim detaljima kao što je mrežasti reljefni uzorak. Osim atraktivnog stila, kod ženskih cipela pridajemo veliku vrijednost i njihovoj funkcionalnosti. Padom temperature, vremenom se pogoršavaju i opći vremenski uvjeti. Stoga biste svakako trebali obratiti pozornost na odgovarajuću obuću kako biste spriječili hladna stopala i klizanje obuće na podlozi. Zbog toga zimska obuća za žene Tamaris ima masivan potplat i izrađuje se od kvalitetnih materijala. Najbolje odmah započnite s istraživanjem i hladnim stopalima kažite "Zauvijek zbogom"!

Ženska zimska obuća sa širokim izborom različitih modela

Činjenica da svoje moderne odjevne kombinacije zimi morate sakriti pod zimski kaput još uvijek ne znači da ne možete svaki dan i za svaku prigodu stvarati trendy ulični izgled. Bilo da idu na ugodno osvijetljeni božićni sajam, na doček Nove godine na otvorenom ili novogodišnju šetnju, žene se uvijek mogu odlučiti za zimsku obuću Tamaris. Uz slobodan izbor iz palete osnovnih boja različitih tonova možete birati između kožnih materijala, sintetike, ali i tkanine. Ako su naše zimske cipele i vaš izbor, onda možete odmah biti sigurni u nekoliko atraktivnih prednosti. Tople noge ćete, naravno, zadržati u svim vrlo kvalitetnim modelima iz našeg asortimana zimske obuće. U konačnici o vama ovisi za koji izgled ćete se odlučiti i s kojom ženskom obućom iz naše kolekcije ćete zaokružiti svoj izgled tijekom hladnih dana.