Sandals

Sandals

377 products

377 products
Leather Sandal - black
799,00 kr 540,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - black
749,00 kr 630,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - white
749,00 kr 630,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - brown
649,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - yellow
899,00 kr 600,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - blue
899,00 kr 600,00 kr
+1 colors
Heeled sandal - beige
699,00 kr 540,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - black
599,00 kr
+0 colors
Leather Sandal - black
849,00 kr
+1 colors
Leather Heeled sandal - beige
799,00 kr
+0 colors
Sandal - black
649,00 kr 520,00 kr
+1 colors
Leather Mule - orange
649,00 kr 430,00 kr
+0 colors
Leather Sandal - metallic
799,00 kr
+1 colors
Heeled sandal - rose
499,00 kr
+4 colors
Heeled sandal - brown
649,00 kr
+1 colors
Leather Heeled sandal - black
849,00 kr
+3 colors
Leather Sandal - brown
699,00 kr
+1 colors
Leather Heeled sandal - brown
899,00 kr
+4 colors
Heeled sandal - white
899,00 kr 720,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - brown
799,00 kr 540,00 kr
+1 colors
Leather Mule - beige
649,00 kr
+1 colors
Leather Sandal - white
849,00 kr
+1 colors
22 of 377 products
Load more products

Tamaris sandaler: stabila trendiga skor för kvinnor

Sommaren närmar sig och du kan inte vänta mer på att lägga undan dina stängda sneakers och vinterstövlar i garderoben och ge dina fötter mer luft att andas? Då det är dags för trendiga sandaler, som du kan piffa upp dina sommarkläder med och lägga till en elegant eller stilig detalj. Vare sig du letar efter flip flop-sandaler, en modell med genomarbetade blommiga detaljer, elegant applicerade strass-stenar eller om du vill ha en kilsandal till långa sommarkjolar: I vår webbutik hittar du en ett stort utbud. Hos Tamaris hittar du sandaler i många stilar, passformer och en eller annan favorit, som du absolut inte kan motstå. Nu kan du hitta de vackraste romerska sandalerna, kilsandalerna och damtofflorna och andra somriga damskor hos oss!

Sandaler från Tamaris: oundvikliga i sommar

Lämna din pumps, högklackar och stiletter med gott samvete i skohyllan och kombinera din sommarklänning matchande färgade sandaler. Får det vara lov med lite romantik? Eller ska din sko ha en elegant touch? Eleganta blommiga inslag eller färgade fina stenar som omsorgsfullt ramar in och fästs på dina nya sandalers remmar, ger det perfekta utseendet. Och även om det kan vara något enklare, så är våra damsandaler det rätta valet. Genom det stora utbudet av olika färger och många olika utföranden, är det enkelt att hitta rätt modell för varje outfit. Våra sandaler imponerar med sin komfort, som du lätt känner igen på den platta sulan. Högkvalitativa material och den sofistikerade utformningen av sandalerna ger bekväma steg och ett säkert grepp - även på längre sträckor. Från delikata kilklackar till sandaler som separerar på tårna, för det perfekta utseendet på strandpromenaden eller för en promenad genom gamla stan, i vårt sortiment hittar du allt. Bläddra igenom Tamaris webbutik och låt dig inspireras!

Sandaler från Tamaris: Perfekt för vardagsbruk

Genom bekväm passform och hög komfort i sandalerna är de naturligtvis perfekta för vardagslivet, där det kan bli påfrestande för fötterna. Kombinera fint utformade sandaler med tunna remmar till löst fallande linnebyxor eller åtsittande jeans. Sandaler kan även kombineras snyggt till business-looks. Se dock till att byxorna inte är beskurna alltför långt. Annars kan platta sandaler verka lite klumpiga. Rulla upp byxbenen på chinos eller pojkväns-jeans lite, sätt på dina nya favoritskor men och låt dem träda fram i rampljuset. Eller passa på att använda kilsandaler eller klacksandaler från vårt stora utbud. Sandaler med en liten diskret klack passar särskilt bra för knälånga eller korta kjolar och en löst fallande sidenblus. Så får du dina ben in i bilden och om du väljer en peeptoe-variant får du dina välvårdade fötter i blickfånget. Vill du gå ut och äta ta en drink med vänner efter en hård arbetsdag? Tveka i sådana fall inte och njut av kvällen i sommarsandaler från Tamaris, som också passar perfekt till avslappnade kläder. Du känner för en kort Bermuda, en lång, romantisk kjol med ett lekfullt blommönster eller en overall som lätt lägger sig runt din figur? Då saknas bara de romerska sandalerna. Fixa din somriga look, ta hand om dina vårdade fötter och ta dig igenom en helkväll ute med platta sulor.

En elegant look i sandaler

Sandaler är inte bara ett måste i vardagen. Du kan även bära sandaler med en snygg midi-klänning på nästa kvällsevenemang. För att leva upp till det eleganta intrycket, välj en modell som sticker ut från vardagsstilen. Varianter i svart finish blir extremt eleganta. Fina stenar i silver eller guld piffar upp looken med din svarta midi-klänning och gör höga klackar onödiga. För långa, eleganta aftonklänningar är en sko med hög klack dock mest lämplig för den totala outfiten. Men om du inte vill vara på väg hela natten på höga klackar eller stilettos, välj en sandal med låg klack och en högkvalitativ design som inte ens kommer nära pumps eller liknande skor. Hos Tamaris hittar du ett stort utbud av damsandaler. Olika modeller, färger, storlekar och passformer väntar på dig. Så tveka inte, utan beställ dina nya favoritsandaler i vår webbutik!