Booties

616 items
Filters
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close

For optimal search results in addition you will need to filter your search by specifying your size.

Measure your calf at its widest part, if appropriate with your stockings or trousers on (depending on what you wear).

Note Accept Close
Accept Close
616 items
24 of 616 products
Load more products

Gležnarji Tamaris - nujno potrebni čevlji

Če je oblika čevlja v zadnjih letih zbudila pozornost, je bil to gležnjar, ki je praznoval bleščeč povratek v modo. V kolekciji boste našli vse trendovske vrste gležnjarjev od športno rustikalnih do prefinjenih in elegantnih. Ti ženski čevlji so veliko več kot do pred kratkim priporočeni škornje. So nepogrešljiv del modne obutve in nas navdušujejo vsako sezono s svežim videzom. Če je vreme slabo in pomanjkanje sonca kvari razpoloženje, je čas, da poletne Balerinke zamenjate z modnimi zimskimi čevlji ali škornji. Ti dajejo jesenski in zimski modi poseben poudarek in so paša za oči. S čevlji iz naše kolekcije so ženske lahko prepričane, da naredijo za noge in svojo garderobo nekaj dobrega. Tukaj boste našli tudi gležnarje na vezalke , ali gležnjarje s polno peto, ki še manjkajo v vaši zbirki čevljev in skozi izbiro čevljev lahko izrazite svojo osebnost.

Modni gležnarji za hip izgled

Gležnarji so vsestranski čevlji , ki jih je mogoče kombinirati s hip jesensko in zimsko modo v trendovskem izgledu. Tamaris zagotavlja modele za vsak okus: Poleg klasičnih gležnarjev v črni barvi in rjavi najdete tudi gležnarje s polno peto, zimske gležnarje in kavbojske gležnarje v trendovskih barvah. Če imate radi androgen videz najbolj naročenih modelov, seveda raje dajte prednost klasičnim čevljem, ki so tudi pri nas posebej elegantni. Narejeni iz najboljšega usnja, so po videzu podobni videzu elegantnega moškega čevlja. Če jih kombinirate k hlačnemu kostimu, so stilska paša za oči, ki vas bo prikazala v vaši najboljši luči. Pletenine so se spet precej vrnile nazaj v modo v zadnjih letih. Rustikalne čevlje iz naše kolekcije lahko idealno dopolnijo manšete in pletene nogavice. Ker so ti čevlji okrašeni s patentno obrobo, interpretirajo ležeren izgled podeželja Skandinavije. Odkrijte svoje priljubljene čevlje v raznolikosti naše ponudbe in se svetite v temnih dneh z neverjetnim videzom, ki poskrbi v vsaki situaciji za super izgled.

Dizajnersko močni kakovostni škornji

Poleg nedvomno privlačno oblikovanih škornjev gležnarje Tamaris označujejo visoki standardi kakovosti. Naši gležnarji iz kakovostnega usnja in umetnega usnja poskrbijo, da je vaša noga popolnoma zaščitena tudi v slabem vremenu pred dežjem in mrazom. Gležnarji z vezalkami, gležnarji s polno peto, škornji z vezalkami in Co so prav tako kot škornji s stransko nameščeno zadrgo enostavni za obuvanje in sezuvanje. Ergonomsko oblikovani vložek je udoben, zagotavlja varno oporo in zmanjša nevarnost, da klecnemo. Tamaris-škornji niso le modni dodatek, ampak tudi funkcionalna obutev. Torej, naši čevlji zadovoljijo tudi najzahtevnejše modne težnje in kakovosti. Preizkusite naše damske čevlje, ne bodo vas razočarali!