Sneakers

144 items
Filters
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
Accept Close
144 items
24 of 144 products

Tamaris Superge za ženske - na poti

cheer Ženske vriskajo, ko izvedo, da je športni izgled trenutno aktualen. Saj lahko praznujete svojo lepoto, brez kompromisov pri udobju, ki ga superge, kavbojke in jopice ponujajo v vsakdanjem življenju. Superge so v vsakdanjem življenju postale nepogrešljive - ne glede na to, ali v pisarni ali v prostem casu. Tu so Tamaris superge za ženske odlicna izbira, saj so videti elegantno in so primerne za vse vsakodnevne aktivnosti. Noben drug cevelj ni tako zelo primeren za spontane izlete ali daljše nakupe kot so naše ocarljive superge. Medtem ko se mnogi proizvajalci zanašajo na modele z nizkimi stroški, so elegantne superge iz usnja ali umetnega usnja posebnost podjetja Tamaris. Ne samo, da izgledajo dobro s kavbojkami, ampak se odlicno nosijo tudi s chinos in Culottes hlacami. Medtem ko se jeseni in pozimi Superge s toplo podlogonapovedujejo kot zimski cevlji s toplo podlogo, prinaša pomlad modele z zracno luknjicasto optiko. Brskajte po našem izboru in odkrijte enako primerne modele za vsako sezono!

Ležerna in elegantna s supergami Tamaris

Superge se pogosto zamenjujejo z dolgocasnimi supergami, iz katerih štrlijo bele teniške nogavice. Toda Tamaris superge dokoncno zakljucijo s to sliko. Pravo usnje in kakovostne imitacije usnja zagotovijo sijajen lesk in mestni videz. Kdor kombinira srebrne superge z crnimi ozkimi kavbojkami z dolgim puloverjem, dokazuje, da ima jeseni in pozimi smisel za modni stil. Mlade dame izberejo superge k ležernemu blazerju, ki ga pogosto nosijo h kavbojkam in majici. Kdor rad nosi kratke hlace ali športna kavbojska krila poleti, se vedno dobro poslužuje superg. Tudi ce vam je ljubši eleganten videz, imamo ustrezne ženske cevlje v naši kolekciji superg za vas. Superge z udobnimi ravnimi podplati in trendovskimi potiski, kot so leopardji vzorec, tako dajo športno noto vašim oblekam. Kombinirajte superge Tamaris k dizajnerskim kavbojkam in jih kombinirajte s torbico ustrezne barve in lepo zapestnico ter zablestite na sceni. Glede modnih barvah ne ostanejo nobene želje neizpolnjenje pri izbiri trendovskih Tamaris superg. Poleg crne, rjave, bele in sive, ki se lahko kombinirajo z vsemi barvami, prepricajo žive barve, ki prebudijo željo po poletju s prvimi soncnimi žarki. Pokažite s supergami Tamaris copati, supergami s polno peto in supergami z ravnimi podplati svojo športno stran in privošcite vašim salonarjem in balerinkam odmor

Superge Tamaris: nepogrešljive za athleisure videz

V sodobni in modni damski garderobi ne smejo manjkati niti ležerna oblacila niti superge. Še posebej, ce želite stilirati trendovski athleisure videz, se ne morete odpovedati udobnemu ulicnemu stilu, kot so skater cevlji in športna oblacila. Pustolovske ženske lahko sedaj z udobno trenirko nosite šifon bluzo in kombinirate Tamaris superge s karizmaticnim slogom. Dajte modelom z grobim profilom podplata izrazno izjavo! Naše superge s pametnimi okrasi, kot so zadrge, luknjicastimi vzorci , blešcicami in kovinskimi plošcicami, dosežejo podrobnosti ležernega športnega izgleda in ga dopolnjujejo na ocarljiv nacin. Torej deluje obleka kljub moški silhueti žensko in igrivo. Temu ležernemu videzu ustreza namesto torbice prakticen nahrbtnik. V naši ponudbi vas caka od usnjenih nahrbtnikov do nahrbtnikov iz blaga veliko razlicic klasicnih torbic samo caka, da jih odkrijete. Sedaj napolnite košaro z najlepšimi cevlji ženski cevlji in dodatki iz Tamarisa!